rodereus-schrijfcursus-arnhem2 zondagmiddagen | 3 & 10 december 2017 | 14:00 tot 16:30 | Persoonlijke ontwikkeling | Cursus Arnhem | Ervaren docente | 99 Euro ( voor bedrijven is dit ex. BTW )

“Help, ik weet niet wat ik wil. Ik wil iets anders, maar wat dan?”
Of:
“Ik wist het altijd zo goed, maar nu twijfel ik toch. Is dit het nou? Of past iets anders toch beter bij mij?”

Herkenbaar?
Dan is deze tweedaagse workshop iets voor jou.

Wat gaan we doen?
Via schrijfoefeningen en collages ga je in gesprek met jezelf en elkaar. Deze workshop is geen therapeutische sessie, maar een creatieve bijeenkomst. We proberen via onze handen het antwoord te vinden op de vraag waar ons hoofd mee worstelt.

Lyssa LietarDocent
Ik heb zelf meer dan tien jaar gezocht naar wat hét dan was dat ik zocht. Wat wilde ik echt? Waar werd ik nou gelukkig van? Ik heb het intussen gevonden en ik deel met jullie graag de oefeningen die mij geholpen hebben een antwoord te vinden op die moeilijke vraag.

Heb je vragen, mail me gerust even. Eerlijke reviews van eerdere cursisten zijn beschikbaar op deze site. Wil je er even over nadenken, dan kun je het pdf’je downloaden en printen. Help, ik weet niet wat ik wil.pdf

 

Save

Save

Save

Advertenties