Oef, wat is er veel gebeurd de afgelopen maanden.
Ik wist niet dat het kon, maar mijn hersenen gaven in april aan dat ik teveel gelezen en geschreven had en dat ik maar beter even stil kon staan. Gelukkig hielp het zonnige weer daar heel erg bij en heb ik deze zomer de tijd genomen om -grotendeels- op te knappen.
Ik ben flink aan de slag gegaan met voelen wat het hoofd niet weet. In een boeddhistisch klooster heb ik een meditatieretraite gevolgd (aanrader) en verder heeft de natuur mij weldadig gevoed met al haar rust en warmte.

Nieuw schooljaar, nieuwe cursussen
Ik ben in ieder geval voldoende hersteld om weer cursussen te geven en heb er ook veel zin in! De ‘formule’ is deze keer een beetje anders.
In de plaats van een tiendelige avondcursus, zie ik jullie deze keer graag twee dagen na elkaar. Ik heb weekends ingericht rondom een thema en nodig jullie uit om zo af en toe een zaterdag en zondag in de voormiddag les te komen volgen.

De zaterdag is van 10:00 tot 12:00, zo heb jij (en ik) de rest van de dag nog om aan een opdracht te werken, de markt te bezoeken, een mooie wandeling te doen of een andere belangrijke activiteit.
De zondag is van 12:00 tot 14:00, omdat het zondagse ontbijt voor mij heilig is en ik het er dan graag lang en uitgebreid van neem*. Ik ben niet voor niets een Belgische Bourgondiër. Croissants en vers fruitsap (verse jus), een eitje met soldaatjes, vers fruit en een shake. Nu alweer zin..  En dan een snuifje cultuur tijdens de cursus. Aho!

Tromgeroffel: De weekends!

29 & 30 september 2018 – Spelen met woorden

6 & 7 oktober 2018 – Zintuiglijk schrijven

27 & 28 oktober 2018 – De innerlijke criticus: weg ermee!

3 & 4 november 2018 – Aristotelesstructuur

25 & 24 november – Spanningsopbouw

1 & 2 december – Ontdek jezelf schrijvend

Omdat het leuk is om even te komen proeven van wat ik doe organiseer ik een gratis proefles op 26 september 2018, van 19:30 tot 21:00.

Ik wens jullie alvast een heerlijk najaar toe vol liefde voor jezelf, rust in je leven, en inspiratie in je werk.

Liefs, Lyssawijze, wilde vrouw

*Hoe zenmonikken ontbijten zie je in dit filmpje, ik vond het een heel mooi en aangenaam ritueel: https://www.youtube.com/watch?v=hQKUru_jC-M

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s