Als mens en reisbegeleider hou ik van de wereld.life

Het leven staat goed omschreven in onderstaande quote:

To see the world,
things dangerous to come to,
to see behind walls, draw closer,
to find each other and to feel.
That is the purpose of life.

‘De wereld zien’ gaat natuurlijk niet enkel over reizen. Het gaat over alle aspecten van de wereld zien. De kleine en grote dingen, de zichtbare en onzichtbare. Alles zien. Maar als ik voor nu, heel even mag uitgaan dat het over reizen gaat dan ben ik goed bezig.

Ik kreeg deze week het bericht dat ik 17 dagen lang (of kort) een reis mag rondleiden in Italië. Met de trein langs alle mooie plaatsen: Lucca, Pisa, Rome, Siena, Florence,Venetië en Verona en dan ook nog de stranden van Toscane. Heerlijk!

Ik heb er nu al zin in! De zon, het heerlijke Italiaanse eten, kampvuren op het strand, wijn, genieten.

Benieuwd naar de volledige reis? Ontdek maar!

Natuurlijk zal ik mijn liefste missen, maar iemand moet op de poezen letten…

xx

Lyssa

Update: 29/5: Deze week kreeg ik de vraag of ik er nog een reis aan toe wil voegen. Ik ga nog 4 weken naar Marokko! Hoera! Twee keer een reis begeleiden van 14 dagen. Van mooie steden naar de woestijn, van de indrukwekkende sterrenhemel naar blauwe steegjes. Ontdek het hier!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s